MAGUNKRÓL

Cégünk 2009-ben alakult kettő 10 éves múltra visszatekintő vállalkozás egyesüléséből. Célunk a kis és közepes épületasztalos cégek kiszolgálása keretkész, vasalattal és üveggel ellátott termékkel.

Stratégia

Cégünk legfőbb stratégiája minden partnerével hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat kialakítása és megtartása. Ezért nagy hangsúlyt helyezünk az általunk gyártott termékek I. osztályú minőségére, a vevőkkel való személyes kapcsolatra, rugalmas kiszolgálásra, a hosszú távú garanciára és az esetleges reklamációk gyors, pontos, korrekt kezelésére.

Filozófia

Minden dolgozónknál alapvető követelmény, hogy vásárlóinkat a rendeléstől a kiszállításig a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben, minden tekintetben a saját igényei szerint szolgáljuk ki. Más nyílászáró gyártó cégekkel szemben nem a kifejezetten olcsó árfekvésre törekszünk, hanem minőségi termékekkel próbáljuk kielégíteni az asztalos ipar egyre növekvő és napról napra megújuló igényeit. Az első osztályú, kifogástalan minőségű alapanyagokat a legkorszerűbb gépekkel dolgozzuk fel. Cégünk munkájának minősége a munkatársak képességeitől függ, ezért megkülönböztetett gondot fordítunk a munkatársak kiválasztására, rendszeres képzésükre és munkájuk teljesítményértékelésére. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy alkalmazottaink mind anyagi, mind erkölcsi tekintetben megbecsülve érezzék magukat, és kölcsönös lojalitásukkal hozzájáruljanak a Társaságunk céljainak eléréséhez.

 

IRODA / ÜZEM : 3700 Kazincbarcika Vámos Ilona u. 1. / info@ecofa.hu / +36 20 / 362 - 2804